Zuid-Afrika met kinderen (autoreis)

Maak een ontspannen familiereis door Zuid-Afrika. Als je naar Zuid-Afrika gaat met kinderen, reis dan in een rustig tempo, zodat je ook echt van alles kunt genieten en je niet alleen maar in de auto zit. Maak een afwisselend programma, met voor ieder wat wils, zo zal iedereen van de reis genieten. Logeer in accommodaties waar met kinderen rekening wordt gehouden. Een safaritent of boomhut mag daarbij natuurlijk niet ontbreken voor het echte Afrika-gevoel. Willen papa en mama een keer een boutique hotelletje met een fantastische menukaart, dan weten wij een paar heerlijke plekjes.

Dit is de ideale ontspannen familiereis in Zuid – Afrika, met veel leuke activiteiten, maar ook genoeg wild, natuur en wandelmogelijkheden. Zo is een familiereis door Zuid-Afrika leuk voor de kinderen, maar zeker ook voor papa en mama, en zelfs opa en oma!

De route is een voorbeeld, al onze autoreizen zijn maatwerkreizen, geheel op uw wensen afgestemd. Ook reizen met privé chauffeur is mogelijk als u helemaal ontzorgd wilt worden.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!