Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Treinreis Pretoria-Kaapstad Rovos Rail

1.230,00 p.p.

Welkom aan boord van de “Pride of Africa”, de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Aan boord geniet u van een verblijf in een 5*-accommodatie èn van het steeds wisselende Afrikaanse landschap.
Met de nostalgisch ogende luxe-trein biedt Rovos Rail zijn gasten geheel verzorgde treinreizen in de mooiste gebieden van Zuid-Afrika en buurlanden zoals Namibië, Zimbabwe, Zambia en Tanzania. Een aantal van deze reizen wordt gecombineerd met een bezoek aan beroemde privé-wildreservaten en andere attracties. Een reis met Rovos Rail is een reis terug in de tijd, maar met behoud van de luxe en het comfort van vandaag de dag.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!