Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Privé reis Zuid Tanzania

2.805,00 p.p.

Maak een prachtige 11-daagse privé reis door Zuid Tanzania, het onbekendere en ongerepte deel van Tanzania. Omdat de parken zo groot zijn en er relatief weinig bezoekers komen, krijgt u er het échte bush gevoel. U waant zich die avonturier van weleer, die op expeditie is om een nieuwe streek te verkennen.

Deze reis verloopt in een rustig tempo en biedt ruimte om de parken goed te ontdekken. Niet alleen vanuit de safari jeep, maar ook wandelend en zelfs varend. U bezoekt het grootste wildpark van Tanzania, Selous Game Reserve. Hier verzamelen talloze olifanten, giraffen, nijlpaarden en krokodillen zich in en langs de vele rivieren en meren.

In het woeste Ruaha heeft u grote kans getuige te zijn van een opwindende jacht van een grote kat. Mukimi en Udzungwa zijn kleiner, maar de groene savannes en mysterieuze bossen bieden een enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

U verblijft in lodges en tentenkampen midden in de natuur, waar regelmatig grotere en kleinere bezoekers uit de dierenwereld passeren. Na de safari deelt u gezellig met een drankje bij het kampvuur de belevenissen van de dag.

Dit is een volledig verzorgde rondreis door Zuid-Tanzania, met eigen chauffeur/gids en 4×4 safari auto met pop-up-dak. Inclusief wandelsafari in Selous en Ruaha en bootsafari in Selous. Mogelijkheid om te zwemmen bij de watervallen van Udzungwa. Inclusief een binnenlandse vlucht Dar-Ruaha.

Combineer de prachtige 11-daagse privé reis door Zuid Tanzania met het bekendere noordelijke circuit en/of een paar dagen aan een parelwit strand bij Kilwa of op Zanzibar, Pemba of Mafia. De reis kan ook in omgekeerde volgorde worden gedaan.

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!