Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Tanzania & Zanzibar met kinderen (privé-reis)

3.240,00 p.p.

Maak een onvergetelijke familiereis naar Tanzania! Ga samen met de kinderen op avontuur, speur naar wilde dieren in de Serengeti en sluit af met een heerlijke strandvakantie.

Tijdens deze speciale 14-daagse privé gezinsreis, reist u met een 4×4 safari jeep door verschillende nationale parken in Tanzania. Voor de kinderen is het reistempo wat rustiger. We maken vooral gebruik van familiekamers. Tevens is er tijd om te ontspannen bij het zwembad van de lodge. De afwisselende activiteiten passen goed bij actieve gezinnen. Zo ga je natuurlijk op safari (game drive) met een stoere landcruiser met popup dak. Maar je kan ook een wandeling met de Masai maken en een leuke fietstocht bij het plaatsje Mto wa Mbu. Of bezoek een kindertehuis en maak een culturele wandeling.
De reis wordt ontspannen afgesloten in een familievriendelijk resort op het tropische Zanzibar. Ook op Zanzibar kan je nog leuke dingen ondernemen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon van het strand genieten en alle indrukken verwerken.

Tanzania is een safari land bij uitstek. Je vindt er de uitgebreide savanne van de Serengeti, met grote groepen leeuwen, olifanten en giraffen. Maar ook de wereldberoemde Ngorongoro Krater met 25.000 dieren! Een grote veelzijdigheid aan natuur en landschappen , het is voor elke safariliefhebber een must om eens geweest te zijn.
Een onvergetelijke familiereis naar Tanzania!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!