Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Tanzania safari & Zanzibar (privé-reis)

3.240,00 p.p.

Safari in Tanzania en Zanzibar maken? Een privé safari in Tanzania en een afsluiting aan het strand in Zanzibar: het beste van twee werelden.
Tijdens deze fraaie 14-daagse privé reis reist u met een 4×4 door de zeer wildrijke nationale parken van Noord – Tanzania en sluit u de reis af op het tropische Zanzibar.
Tanzania, gelegen in het oosten van Afrika, is een safari land bij uitstek. U vindt er de de uitgebreide savanne van de Serengeti met grote groepen leeuwen, olifanten en giraffen. Maar ook de Ngorongoro Krater met zijn neushoorns. Een grote veelzijdigheid aan natuur en landschappen vol baobabbomen: voor elke safariliefhebber een must om eens geweest te zijn.
Ga je op privé safari in Tanzania, heb je op het noordelijke circuit een keuze uit meerdere wildparken. De Serengeti en Nogorongoro mogen uiteraard niet ontbreken, maar ook Lake Manyara National Park met pelikanen, flamingo’s en veel olifanten.

Voldaan geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar. Of u verlengt op een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba Island of Mafia Island.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!