Safari Zuid-Afrika (autoreis)

3.500,00 p.p.

Maak een individuele autoreis door het minder toeristische noorden van Zuid-Afrika. De nadruk ligt op wild, safari en natuur. U reist in een rustig tempo, Zo ziet, beleeft en geniet u meer!
Daarbij:

  • game drives in open 4×4, afgewisseld met een vleugje cultuur.
  • komt u in de mooiste wild- en natuurparken van Zuid-Afrika en bezoekt u deze op het gemak.
  • de parken zijn allemaal verschillend door de andere landschappen en vegetatie, met dus andere dieren.
  • logeert u in bijzondere en intieme 4* accommodaties en af en toe wat eenvoudiger in een nationaal park, klein en fijn, altijd met eigen badkamer/toilet.

De  ideale reis om zo veel mogelijk wild te spotten en de mooiste dierenfoto’s te maken, met de beste prijs-kwaliteit verhouding (veel maaltijden, excursies, entreegelden en conservation levies zijn inclusief)!

De route is een voorbeeld, al onze autoreizen zijn maatwerkreizen, geheel op uw wensen afgestemd. Dus ook andere wildparken of Big 5 Wandelsafari‘s zijn mogelijk.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!