Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Natuur & luxe reis Zambia

3.200,00 p.p.

Deze natuur & luxe reis Zambia geeft je een geweldige, kort maar krachtige safari-injectie.

Zambia is een van de meest ongerepte landen in Afrika, zowel uit natuurlijk als cultureel oogpunt. De wildparken in Zambia zijn het hele jaar door relatief rustig qua bezoekers. Dit hangt uiteraard samen met de massieve omvang van deze parken, wat een nog ruiger gevoel geeft. Dit, samen met de grote hoeveelheden en variatie aan wild, maakt dat de natuurparken in Zambia tot de absolute top behoren.

Je hebt er ook tal van mogelijkheden om deze parken te verkennen. Ervaar de natuur door middel van authentieke Zambiaanse bush walks  en game drives in zowel Kafue als South Luangwa NP. De vele waterlopen in het land maken kano- en bootsafari’s mogelijk. Ook nightdrives zijn favoriet in Zambia,vooral door de grote hoeveelheid grote katten. Bovendien beperken de parken en accommodaties  in Zambia al jaren hun ecologische voetafdruk. Een gegeven dat wij als fair trade bedrijf enkel kunnen toejuichen.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren, professionele gids. Deze neemt je – in uitvoerige luxe en comfort- mee naar afgelegen gebieden die je zullen inspireren en verwonderen. Deze natuur & luxe reis in Zambia bezoekt ‘slechts’ twee parken, en staat dus garant voor een rustig reistempo. Op die manier geniet je optimaal van de omgeving. Je verblijft tijdens deze safari reis in drie luxe lodges. Dit pakket omvat alles wat je kan wensen: logies, alle maaltijden, drankjes, maar vooral, activiteiten!

Je kan deze reis van een week perfect combineren met andere hoogtepunten in de buurt, zoals de Victoria Falls of Lake Malawi. Of als je niet genoeg krijgt van wild: North Luangwa, Kasanka of Bangwelu.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!