Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Namibië Zuid autoreis

Op deze comfortabele rondreis door het zuiden van Namibië maakt u kennis met de prachtige natuur van dit uitgestrekte land. De grote verscheidenheid aan landschappen boeit elke dag. De hoeveelheid (soms zeldzaam) wild in Etosha National Park is imponerend. U overnacht in comfortabele en soms luxe verblijven op vaak schitterende plekken. U kunt met een e-bike door de rode duinen rijden, hiken door de Namib woestijn of Fish River Canyon,  sandboarden, een dolfijnen en walvissen boottocht maken. Maar ook een San dorp bezoeken, op game drive in Etosha, wandelen langs Fish River Canyon, de hoge duinen van Sossusvlei beklimmen of de wilde paarden van Aus zoeken. Met het oude mijndorpje Kolmanskop is dit een echte reis voor fotografie liefhebbers!
De route is een voorbeeld, al onze autoreizen zijn maatwerkreizen, geheel op uw wensen afgestemd.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!