Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Namibië Noord autoreis

Op deze avontuurlijke rondreis door het noorden van Namibië maakt u kennis met de prachtige natuur en cultuur van Namibië. De grote verscheidenheid aan landschappen boeit elke dag, de tegenstelling tussen het koloniale verleden en de traditionele bevolking is indrukwekkend en de hoeveelheid (soms zeldzaam) wild in Etoscha National Park is imponerend. Deze reis is een droom voor fotografen, maar ook leuk voor gezinnen met kinderen! U kunt gaan quad biken door de duinen, sandboarden, river raften en een dolfijnen en walvissen of boottocht maken. Maar ook een Himba en San dorpen bezoeken en zelf of begeleid op game drive.
De route is een voorbeeld, al onze autoreizen zijn maatwerkreizen, geheel op uw wensen afgestemd.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!