Kampeerreis Trans Kalahari

2.990,00 p.p.

Ga mee op verkenning in deze Trans Kalahari expeditie naar een van de wildste en meest afgelegen wildparken in zuidelijk Afrika. Een dag in het Central Kalhari game reserve zal altijd verbazen, de hoeveelheden wild zijn er spectaculair. De typische Afrikaanse savannes, droge rivierbeddingen en magnefieke zonsondergangen geven je dat echte safarigevoel. Reis in een klein, internationaal gezelschap gedurende 14 dagen, en beleef unieke momenten in uitzonderlijke wildernis.

  • Kampeerreis in de wildernis van Botswana, met een uitgebreid bezoek aan  het beruchte Central Kalahari Game Reserve, het minder bekende Khutse game reserve nabij Gabarone en het Mabuasehube game reserve, onderdeel van het Kgalagadi Transfrontier park.
  • Verken het hart van de Kalahari woestijn met z’n glooiende graslanden, droge rivierbeddingen en gevarieerd wildleven.
  • Voor onze portie neushoorns bezoeken we ook nog het Khama Rhino Sanctuary bij Serowe.
  • Reis in een kleine, internationale groep (max 8 personen), leeftijd tussen 25 en 65 jaar.
  • 2 gidsen met een passie voor Afrika.
  • Gegarandeerd vertrek (selecte data, zie bijlage).

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!