Huwelijksreis safari en strand

3.750,00 p.p.

Vier je huwelijk in Afrika!
Bij deze honeymoon combineer je bijvoorbeeld een of meer geweldige Big 5 safari met de mooiste witte zandstranden op Mauritius. Al kan je natuurlijk ook kiezen voor een van de andere eilanden in de Indische oceaan, zoals de Seychellen. Wild spotten en snorkelen, duiken, genieten van elkaar en luieren… we werken de reis zo uit dat het bij jullie past. Zodat jullie zonder zorgen naar de grote dag kunnen toeleven.

Al onze huwelijksreizen zijn maatwerk, waarbij wij rekening houden met je wensen, interesses, tijd en budget.

De eerste week besteed je aan het spotten van de Big 5.
Je vliegt naar Johannesburg en vervolgens richting Kruger National Park. Daar heb je keuze uit verschillende Private Game Reserves. Dit zijn parken waar je alleen in mag als je er accommodatie boekt, geen overdadige drukte dus. Wordt er wild gespot, mogen er maar 2 auto’s bij de sighting staan, dat geeft een luxe en exclusief gevoel. Bij de lodges boek je in op een all inclusive basis: maaltijden en 2 game activiteiten per dag zijn inclusief.
Blijft de keuze welke lodge bij jullie past of wellicht is het fijn om er verschillende te proberen. De ene is gepecialiseerd in Big 5 wandelingen, de ander richt zich meer op safari’s in open auto’s. Soms slaap je in een grote luxe suite met privé terras en jaccuzzi, de andere biedt romantische (openlucht) boomhutten of safaritenten.
Heb je wensen, zoals luipaarden, leeuwen of olifanten, kunnen we niets garanderen, maar wel het geluk een beetje helpen… een privé terras met zwembad is wat gemakkelijker te garanderen.

Daarna vlieg je voor de tweede week naar een van de eilanden in de Indische Oceaan voor een afsluiting op een romantisch hagelwit strand. Normaliter kiest men voor een luxere accommodatie met veel privacy en comfort. Al snel kom je dan uit bij Mauritius of de Seychellen.
Mauritius is de ‘parel’ in de Indische Oceaan en heeft prachtige witte zandstranden, wuivende palmbomen, maar ook bergen, theeplantages, een grote botanische tuin en een uitgedoofde vulkaan. De kleurrijke bevolking is een mix van Afrikaanse, Arabische, Aziatische en Europese culturen. Op de opzwepende klanken van de muziek laten dansers u graag kennismaken met de séga, een oude slavendans. Geniet in deze tropische ambiance van zon, zee en strand in een luxe hotel waar het je aan niets ontbreekt.
Het echte bounty-gevoel beleef je op de Seychellen, een archipel waar de eilandjes stuk voor stuk de mooiste plaatjes opleveren. Granieten rotsblokken op witte zandstranden, waar groene palmen wuiven in de wind en het heldere turkooizen zeewater zo helder is dat je de mooiste vissen al snorkelend kunt zien, is op de Seychellen realiteit.

Vertrek op elke dag mogelijk.
Al onze huwelijksreizen zijn maatwerk, waarbij wij rekening houden met je wensen, interesses, tijd en budget.

Informatie over de accommodaties

In 2013 een eerste rondreis met Afrikaya tours gemaakt door Namibie, Zambia en Botswana. Tijdens deze reis mijn vriendin ten huwelijk gevraagd, alles was super geregeld en ook voor het aanzoek had Afrikaya tours wat leuks geregeld. Dit jaar 7-7 zijn we getrouwd en hebben we onze huwelijksreis ook weer via Afrikaya tours gedaan, wederom een prachtige reis nu door Zuid-Afrika en Mauritius. Alles was weer perfect geregeld, en we zouden zo weer boeken bij Afrikaya!!
Marvin & Rianne

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!