Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Hoogtepunten Zuid-Afrika (budget autoreis)

1.579,00 p.p.

Bij deze budget autoreis door Zuid-Afrika, ligt in het noorden de focus wat meer op wild en natuur. Op de zuidelijke route, van Port Elizabeth naar Kaapstad, is er meer aandacht voor cultuur, natuur en gastronomie.

We slaan de Transkei (tussen Durban en Port Elizabeth) over. Dit omdat het een heuvelachtige en bochtige tweebaansweg langs heel veel kleine dorpjes is. Het is zeker een mooi gebied, maar 1000 km van hetzelfde en ook niet helemaal veilig. Daarnaast spaart u met de binnenlandse vlucht twee dagen rijden uit en dat is naar onze mening een zeer goede investering. Want zo haal je het maximale uit je vakantie!

De accommodaties zijn leuk afgewisseld, van B&B of een chaletje tot glamping in een safaritent. Allemaal netjes, niet tussen hordes toeristen en met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. We letten ook op ligging en faciliteiten. Dus we kiezen niet zonder meer de goedkoopste optie. Uiteraard kunnen we upgrades doorvoeren naar een luxere accommodatie, een grotere kamer, een kamer met airconditioning, een nachtje extra of een privé game reserve met georganiseerde safari’s.
Door meestal zelf het eten te verzorgen spaart u wel op het budget. Liever boeken met ontbijt? Dat kan natuurlijk ook.

Tijdens deze autoreis door Zuid-Afrika:

  • komt u langs de mooiste plekken van Zuid – Afrika en bezoekt u deze op het gemak.
  • logeert u in bij voorkeur kleinschalige accommodaties
  • onderbreekt een binnenlandse vlucht de lange route van Johannesburg naar Kaapstad (of omgekeerd).

Dit is de ideale kennismaking met Zuid – Afrika, met de meeste Afrika beleving! Vergelijk gerust, deze reis heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding van allemaal.

De route is een voorbeeld, al onze autoreizen zijn maatwerkreizen, geheel op uw wensen afgestemd.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!