Groepsreis Namibië

4.168,00 p.p.

Geniet van een comfortabele groepsreis door Namibië in een kleine groep van maximaal 10 personen. Bezoek alle hoogtepunten in een rustig reistempo. Want zo ziet, beleeft en geniet u meer!

Daarbij:

  • reist u in 3 weken langs de mooiste plekken van Namibië en bezoekt u deze op het gemak.
  • maakt u een zeer afwisselende reis met veel wild, natuur en cultuur.
  • logeert u bij voorkeur in kleinschalige accommodaties, soms luxer, afgewisseld met een chalet of safari tent, maar altijd met eigen badkamer/toilet. Geen kamperen.
  • spreekt de gids Afrikaans – Nederlands en/of Engels en reist u in een comfortabele verhoogde minibus.

Onze groepsreis Namibië is de ideale kennismakingsreis met Namibië, door de kleine groep, het uitgekiende programma met rustige reistempo en deskundige reisleiding tijdens deze groepsreis leert u het land écht kennen. Bovendien een reis met een prima prijs-kwaliteit verhouding (veel maaltijden, alle excursies en entrees zijn inclusief)!

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!