Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Groepsreis Malawi & Zambia (jonge groep)

4.430,00 p.p.

Een gevarieerde  groepsreis in  Malawi en Zambia. Reis in een jong gezelschap, met leeftijden tussen de 18 en de 35 jaar. In 3 weken krijg je een gevarieerde indruk van Malawi en Zambia. Geniet van het uitzicht bovenop Mulanje Mountain. Ervaar de toenemende hoeveelheid wild op safari in Liwonde NP, en geniet van de overvloed  in South Luangwa NP. Ontspan op een onbewoond eiland in het midden van het legendarische Lake Malawi, of ga paardrijden op het strand. Maak kennis met de plaatselijke bevolking in een van de vissersdorpjes in Nkhata Bay. Afsluiten doe je bij de spectaculaire Victoria Falls.

Gezien het jonge gezelschap is dit zeker voor de actieve reiziger de kennismaking bij uitstek met ‘het warme hart van Afrika’, Malawi. Dat je met deze reis de laatste week in Zambia  doorbrengt is ook geen toeval. In South Luangwa NP gaan we op wat wellicht een van de beste safari’s van uw leven zal blijken te zijn. Om af te sluiten genieten we van de pracht en kracht van de Victoria Falls, een unieke plek. Ontdek in drie weken de troeven van Malawi en Zambia in een jong reisgezelschap.

  • Laat je op deze groepsreis verrassen door de veelzijdigheid van Malawi en de intensiteit van Zambia.
  • Reis in een jonge, internationale groep (max 12 personen). Leeftijd tussen 18 en 35 jaar.
  • Reis met chauffeur + lokale gidsen voor hikes &  activiteiten.
  • 20 nachten, waarvan 6 in standaard (en-suite) kamers, 2 nachten in berghutten (Mulanje). De overige nachten slaap je in  (soms tented) accommodatie met centrale voorzieningen (non en-suite).

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!