Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Avontuurlijke safari Zambia

3.200,00 p.p.

Ben je niet op zoek naar een standaard safari Zambia reis? Wil je een unieke route, weg van de gebaande paden, in een land dat wild en ongetemd is? Dan is dit mogelijk de reis voor jou! Wees getuige van de rauwe schoonheid van de best bewaarde geheimen van Zambia. Zambia, waar opstaan om de zonsopgang te zien mogelijk betekent een glimp op te vangen van de verlegen sitatunga. Waar waden door moeraslanden je de kans geeft de ongrijpbare schoenbekooievaar te zien, en waar je slapend onder de sterren je hart achterlaat.
Je bezoekt tijdens deze reis plekken en parken waar slechts een handjevol mensen komen. Deze unieke aanrakingen met het wild in de safari Zambia worden nog verrijkt als je de hitte van oktober durft te trotseren. In die maand zal je getuige zijn van de spectaculaire bijeenkomst van vleerhonden in Kasanka Park. Ook wel de grootste zoogdier migratie ter wereld genoemd, is dit een ‘once in a lifetime’ ervaring.

Tijdens dit avontuur zal je voornamelijk kamperen in de Zambiaanse wildernis. Er reist wel een kok mee met de groep, zodat je je om de maaltijden absoluut geen zorgen hoeft te maken. Er zijn ook gidsen/begeleiders aanwezig om te helpen met het opzetten van tenten en om te helpen met kampklussen, indien gewenst.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!