4x4 Rondreis Botswana - CAMPING

3.150,00 p.p.

Avontuurlijke 4×4 rondreis door Botswana

Dit is een avontuurlijke 4×4 rondreis door Botswana. Deze rondreis is een avontuur voor mensen die graag zelf een 4×4 willen rijden, maar ook de veiligheid van een back up waarderen. In de parken rijden we daarom in konvooi. Als u wilt kunt u erbuiten ook kiezen om uw eigen route in uw eigen tempo te rijden.

‘s Avonds komen we bij elkaar op de overnachtingsplek. In principe kamperen, maar af en toe een bed is ook mogelijk. Onderweg kunt u zelf lunchen en boodschappen doen of we doen het gemeenschappelijk en maken in de avond bijvoorbeeld een vuur om te braaien. Kortom, het is eigenlijk een individuele rondreis door Botswane, met op de plekken waar dat handig is, begeleiding door een ervaren gids.

  • Bijzondere route dóór de wildparken Khama Rhino, Central Kalahari Game Reserve, Moremi en Chobe
  • Kamperen op de mooist gelegen campsites IN de parken (met bijna altijd warm water, douche, toilet)!
  • Een rondreis buiten de gebaande paden, met wild en natuur, om het pure Botswana te ervaren.
  • Géén groepsreis dus, al kunt u wel de gezelligheid opzoeken of ervaringen uitwisselen.
  • De reis wordt begeleid door een ervaren 4×4 en wildgids, in de ruigere gebieden rijden we in konvooi, u staat met elkaar in contact met walkie talkies. Buiten de 4×4 routes kunt u ook zelf route en tempo bepalen. In Khama Rhino kunt u ook zelf een game drive rijden.
  • U kunt de reis basic maken (kamperen) of “opleuken” met accommodatie en excursie opties.
  • Minimaal 3 en maximaal 5 auto’s met in totaal 10 gasten!

De 4×4 rondreis door Botswana is een uniek avontuur door de ruigste wildparken van Botswana. U kunt rijden met de  Toyota Landcruiser of de Toyota Hilux, als Bushcamper met opklapdak (erg comfortabel) of met daktent(en). De auto’s zijn volledig uitgerust met alle kampeermateriaal. Een auto met twee daktenten is vooral geschikt voor families/gezinnen met kinderen, met vier volwassenen op een dak kan iedereen wakker zijn als zich iemand omdraait.

Alle reizen van Afrikaya Tours vallen onder SGR-garantie.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!