Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

4×4 Rondreis Botswana – CAMPING

Avontuurlijke 4×4 rondreis door Botswana

Dit is een avontuurlijke 4×4 rondreis door Botswana. Deze rondreis is een avontuur voor mensen die graag zelf een 4×4 willen rijden, maar eventueel ook de veiligheid van een back up waarderen, dan gaat er een ervaren gids mee. In de parken rijden we dan in konvooi.

LET OP ! Deze reis kan je beter niet maken in of net na het regenseizoen. Voor de campings in de parken, moet je de reis een jaar van tevoren aangevraagd hebben! Heb je geen ervaring in 4×4 rijden, doe dan een 4×4 cursus en rij bij voorkeur met meerdere auto’s samen.

Samenvatting:

  • Bijzondere route dóór de wildparken Khama Rhino, Central Kalahari Game Reserve, Moremi Game Reserve en Chobe National Park.
  • Kamperen op de mooist gelegen campsites IN de parken (met bijna altijd warm water, douche, toilet)!
  • Een rondreis buiten de gebaande paden, met wild en natuur, om het pure Botswana te ervaren. Op deze reis zit je vooral veel in de auto en moet je genieten van 4×4 rijden en zoeken naar wild.
  • U kunt de reis basic maken (kamperen) of “opleuken” met accommodatie en excursie opties.

De 4×4 rondreis door Botswana is een uniek avontuur door de ruigste wildparken van Botswana. U kunt rijden met de  Toyota Landcruiser of de Toyota Hilux, als Bushcamper met opklapdak (erg comfortabel) of met daktent(en). De auto’s zijn volledig uitgerust met alle kampeermateriaal. Een auto met twee daktenten is vooral geschikt voor families/gezinnen met kinderen, met vier volwassenen op een dak kan iedereen wakker zijn als zich iemand omdraait.

Alle reizen van Afrikaya Tours vallen onder SGR-garantie.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!