Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

12 dagen Zimbabwe Botswana lodge safari

3.185,00 p.p.

Deze safari in Zimbabwe en Botswana begint en eindigt in Victoria Falls, Zimbabwe. De route kan linksom of rechtsom worden gedaan. Het is een voordelige keuze als u een geheel verzorgde lodge reis in Botswana , met bezoek aan de wildgebieden Moremi en Chobe zoekt. De route van de safari beslaat twee landen: Botswana en Zimbabwe. Het programma zit boordevol activiteiten waarmee je de diversiteit in landschappen dieren kunt ontdekken, die Botswana te bieden hebben. Comfortabel vervoer tussen de lodges vindt plaats in een afgesloten 14 persoons minibus met airconditioning. De safari’s zijn in een 4×4 safarivoertuig of met een boot, mokoro of kano. Accommodatie tijdens uw reis kan bestaan uit lodges, bungalows en tented lodges, maar zijn altijd comfortabel met eigen badkamer.

De groepsgrootte is maximaal 11 personen en u mag maximaal 18 kg bagage plus handbagage meenemen.

Activiteiten die inclusief zijn:

  • Hwange: nature walk, game drive
  • Makgadikgadi : village walk, visit Nxai Pan National Park
  • Khwai: game drives, mokoro excursion
  • Nata: Nata bird sanctuary
  • Chobe: game drive, boat cruise

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!