12 dagen Botswana lodge safari

3.300,00 p.p.

Deze safari in Botswana begint en eindigt in Victoria Falls, Zimbabwe. Het is een voordelige keuze als u een geheel verzorgde lodge safari reis in Botswana en met name in de regio rond de Okavango Delta zoekt. De route beslaat drie landen: Botswana, Namibië en Zimbabwe. Het programma zit boordevol activiteiten waarmee je de diversiteit in landschappen en dieren kunt ontdekken, die Botswana en Namibië te bieden hebben. Comfortabel vervoer tussen de lodges vindt plaats in een afgesloten 14 persoons minibus met airconditioning. De safari’s zijn in een 4×4 safarivoertuig of met een boot, mokoro of kano. Accommodatie tijdens uw reis kan bestaan uit lodges, bungalows en tented lodges, maar zijn altijd comfortabel met eigen badkamer.

De groepsgrootte is maximaal 11 personen en u mag maximaal 18 kg bagage plus handbagage meenemen.

Activiteiten die inclusief zijn:

  • Caprivi: boat excursion, game drive
  • Nxamaseri: mokoro excursions, possible nature walks
  • Khwai: game drives
  • Nata: Nata bird sanctuary
  • Kasane: game drive, boat cruise

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!