Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

10 dagen Botswana lodge safari

3.490,00 p.p.

Deze comfortabele lodge safari Botswana, begint in Maun en eindigt in Victoria Falls, Zimbabwe of vice versa. Het is een voordelige keuze als u een geheel verzorgde lodge safari reis in Botswana en met name in de regio rond de Okavango Delta, met Kalahari Game Reserve, Moremi Game Reserve en Chobe National Park zoekt.

De route beslaat twee landen: Botswana en de Victoria Falls in Zimbabwe, maar speelt zich grotendeels in het ruige en wildrijke Botswana af. Wist u dat in Botswana nergens hekken om de parken staan? Zo kunt u overal olifanten tegnkomen, maar vooral langs Chobe Rivier, in tropen van tientallen dieren!

Het programma zit boordevol activiteiten waarmee je de diversiteit in landschappen en dieren kunt ontdekken die Botswana te bieden heeft. De safari’s zijn in een open 4×4 safarivoertuig of met een boot, mokoro of kano.
Comfortabel vervoer tussen de lodges vindt plaats in een afgesloten minibus met airconditioning.
Accommodatie tijdens uw reis kan bestaan uit lodges, bungalows en tented lodges, maar zijn altijd comfortabel met eigen badkamer en liggen op de betere locaties.

De groepsgrootte is maximaal 11 personen en u mag maximaal 18 kg bagage plus handbagage meenemen. Er wordt Engels en daarbij eventueel Duits of Frans gesproken door de deskundige gidsen.
Voor vertrekdata, beschikbaarheid en gegarandeerd vertrek: neem contact met ons op.

Activiteiten die inclusief zijn:

  • Chobe: boat excursion, game drive
  • Khwai: game drives, mokoro excursion
  • Makgadikgadi: game drive
  • Kalahari Private Reserve: game drives, nature walk

Met deze comfortabele lodge safari Botswana, kunt u de mooiste wildgebieden in Botswana bezoeken voor een voordelige prijs.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!