Vliegtickets

Binnenlandse vluchten & verbindingsvluchten

Wij kennen de mogelijkheden om met een binnenlandse vlucht in Zuid-Afrika of een verbindingsvlucht (naar bv. Victoria Falls, Mozambique, Namibië, Mauritius en Zanzibar) de reisafstanden en -duur te verkorten. Binnenlandse vluchten zijn bij onze groepsreizen en in onze offertes voor individuele reizen vaak al inclusief.

Intercontinentale vluchten

1 U kunt uw ticket zelf on-line boeken en betalen via verschillende aanbieders. Wij adviseren indien gewenst een passende vlucht. Geef ons bij boeking van uw landarrangement of groepsreis uw vluchtdata, -tijden en -nummers door.

2 Wij verzorgen uw landarrangement of groepsreis ook inclusief vlucht, tegen een onkostenvergoeding van € 25 per ticket. Wij boeken enkel tickets in combinatie met een landarrangement!

3 Wij kunnen opties nemen op tickets via onze ticketpartner en beschikken over tour operator tarieven met vaak interessantere tarieven dan bv via vergelijkingssites. Als uw aanbetaling is bijgeschreven, printen wij meteen uw ticket en is het risico van ticketprijswijzigingen voor ons.