Een betrouwbare partner voor uw droomreis naar Afrika

Afrikaya Tours is onder andere aangesloten bij:

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Afrikaya Tours (KvK 14094810) is onder deelnemernummer 3281 aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op onze website gepubliceerde reizen en maatwerkreizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de Nederlandse en Belgische consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Wij zijn Fair Trade Approved. Dat betekent dat we onze reizen bij voorkeur duurzaam en maatschappelijk verantwoord organiseren. Daarbij wordt gelet op natuur, milieu, arbeidsomstandigheden en mensenrechten. Een reis die voor 50% uit aangesloten accommodaties of excursies bestaat mag een Fair Trade Holiday heten. Alleen door FTT geaccepteerde organisaties mogen deze reizen met het FTT logo aanbieden. Met de Afrikaya Trust besteden wij zelf ook aandacht aan het welzijn van mens / dier / milieu.

Gewoon, omdat het kan en ons zelf een goed gevoel geeft.

Fair Trade Tourism Approved (FTT)

Wij zijn Fair Trade Approved. Dat betekent dat we onze reizen bij voorkeur duurzaam en maatschappelijk verantwoord organiseren. Daarbij wordt gelet op natuur, milieu, arbeidsomstandigheden en mensenrechten. Een reis die voor 50% uit aangesloten accommodaties of excursies bestaat mag een Fair Trade Holiday heten. Alleen door FTT geaccepteerde organisaties mogen deze reizen met het FTT logo aanbieden.
Met de Afrikaya Trust besteden wij zelf ook aandacht aan het welzijn van mens / dier / milieu.

Gewoon, omdat het kan en ons zelf een goed gevoel geeft.