Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Skeiding Guest Farm

De perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. 

Skeiding Guest Farm

Skeiding Guest Farm is een prachtig vakantieverblijf gelegen in de buurt van Heidelberg in Zuid-Afrika. Het is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, stilte en de schoonheid van de natuur.

De boerderij is omgeven door groene heuvels en uitgestrekte velden en biedt een spectaculair uitzicht op de bergen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. De accommodatie op de boerderij is comfortabel en gezellig en biedt alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

Op de boerderij is er veel te zien en te doen. Gasten kunnen genieten van wandelingen door de velden en de bergen, vogels spotten, vissen, of gewoon ontspannen bij het zwembad. Er zijn ook verschillende activiteiten beschikbaar voor de avontuurlijke gasten, zoals mountainbiken, kajakken, en zelfs paardrijden.

 

Al met al is Skeiding Guest Farm een geweldige vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, stilte, en de schoonheid van de natuur. Het is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van alles wat de Zuid-Afrikaanse platteland te bieden heeft.

Glampen in Hoedspruit