Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Pezulu Tree House Lodge in Guernsey

Een unieke ervaring om niet te vergeten!

Pezulu Tree House Lodge in Guernsey

Pezulu Tree House Lodge is een kleine exclusieve boomhut lodge in de Guernsey Private Nature, Greater Kruger.  Elke boomhut is gebouwd rond een bladerdak van groeiende bomen, waardoor onze unieke accommodatie natuur en comfort combineert. Stevige houten loopbruggen leiden naar de boomhutten, en elke eenheid heeft een ruim balkon voor het bekijken van kuddes dieren die beneden passeren.

Met een ongeëvenaard uitzicht op het opmerkelijke landschap en de overvloed aan wild, biedt Pezulu gasten een unieke ervaring die inspireert en verbindt met de bush door ervaringen die exclusief, natuurlijk en typisch Zuid-Afrikaans zijn.

Of u nu op zoek bent naar spanning of rust, Pezulu is perfect om te ontsnappen aan de drukte van het moderne leven. Met een grote verscheidenheid aan ervaringen, de nabijheid van de Panaroma Route, de op twee na diepste canyon ter wereld, en de Big 5 natuurreservaten, is een bezoek aan Pezulu iets om nooit te vergeten.

De lodge ligt in Hoedspruit, op 50 minuten rijden van het Nationaal Park Kruger. Het biedt een restaurant, roomservice, een bar, een tuin, een zonneterras en een buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is. Er is gratis WiFi beschikbaar.

pezulu