Kololo Safari Lodge in Waterberg

Een rustige, vredige en prachtige omgeving voor een spectaculaire en onvergetelijke safari-ervaring.

Kololo Safari Lodge in Waterberg

Het Kololo Game Reserve, Big 5 malariavrij Welgevonden Game Reserve ligt naast het reservaat en biedt spectaculaire mogelijkheden om het wild te bekijken.

Het wild in het reservaat, de gemakkelijke toegang vanuit Johannesburg en het feit dat het reservaat malariavrij is, maakt de Kalolo Safari Lodge een zeer kindvriendelijke vakantiebestemming voor gezinnen.

Voor het bekijken van nog meer prachtig wild heeft de Kololo Safari Lodge toegang tot het naburige Welgevonden Game Reserve. Deze prachtige lodge ligt op slechts 3 uur rijden van de internationale luchthaven van Johannesburg.

Het Kololo Reserve biedt luxe accommodatie in de vorm van luxe villa’s en chalets. De huisjes en villa’s staan langs het terrein van het reservaat, omgeven door de unieke Afrikaanse bush. De huisjes en villa’s bieden gasten de grootst mogelijke privacy tijdens hun vakantie.

De lodge biedt ook een lounge met een open haard waar gasten kunnen ontspannen bij het vuur en genieten van een goed boek op koude koude dagen, evenals een zwembad waar gasten kunnen afkoelen op de warme zonnige dagen. Het restaurant serveert dagelijks ontbijt, lunch en diner en biedt een heerlijk a la carte menu dat speciaal voor de lodge is samengesteld door de eigen chef-kok.

Gasten kunnen te voet, op de fiets of te paard het reservaat en de fauna en flora verkennen. Er zijn meer dan tien wandelroutes verspreid over het reservaat. Deze paden variëren van 2 km tot 15 km, en er is een pad voor elke conditie. Ook mountainbikers komen in het reservaat aan hun trekken. Gasten zijn welkom om hun fiets mee te nemen en hun dagen door te brengen met het ontdekken van het reservaat terwijl de adrenaline door hun aderen pompt.

Bezoekers kunnen het reservaat ook vanuit het perspectief van de dieren bekijken tijdens een verkenningstocht te paard. Dit is een fantastische manier om de kleinere dieren in het reservaat van dichtbij te bekijken, omdat ze minder bedreigd worden door de aanwezigheid van de paarden.

Voor het bekijken van grotere dieren kunnen gasten genieten van een safaririt naar het “Big Five” Welgevonden Game Reserve. Hier kunnen gasten grotere dieren bekijken, zoals leeuwen, olifanten, neushoorns, buffels, giraffen en nog veel meer prachtige diersoorten. Gasten worden op een spannend avontuur geleid door een ervaren gids die zijn kennis van de dieren, de fauna en de omgeving zal delen. De safaridrives zijn echt een onvergetelijke leer- en ontdekkingservaring.

kololo-chalet