Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Honeyguide Ranger Camp in Entabeni

Adembenemende uitzichten op de bergen en het meer van Entabeni.

Honeyguide Ranger Camp in Entabeni

Honeyguide Ranger Camp is een uitstekende safaribestemming gelegen in het Entabeni Game Reserve in de provincie Limpopo, Zuid-Afrika. Het park biedt een onvergetelijke safaribeleving met een scala aan wilde dieren die vrij rondlopen in hun natuurlijke omgeving. Gasten kunnen de Big Five (olifant, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn) spotten tijdens game drives en wandelsafari’s onder begeleiding van professionele rangers. Het park biedt ook adembenemende uitzichten op de bergen en het meer van Entabeni, dat bekend staat om zijn overvloedige vogelleven.

De accommodatie in het park is van hoge kwaliteit en biedt gasten een comfortabele en ontspannen ervaring. Er zijn verschillende lodges en tentenkampen beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en faciliteiten. Gasten kunnen genieten van maaltijden bereid met verse lokale ingrediënten en ontspannen in de gemeenschappelijke ruimtes met open haarden en zwembaden.

Honeyguide Ranger Camp biedt ook verschillende activiteiten buiten de safari-ervaring, zoals vogels kijken, boogschieten en bezoeken aan nabijgelegen culturele bezienswaardigheden zoals het Marakele National Park en de Mapungubwe UNESCO-werelderfgoedlocatie.

entabeni-clifftop-lodge