Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Botlierskop Private Game Reserve

Een unieke en onvergetelijke ervaring!

Botlierskop Private Game Reserve

Botlierskop Private Game Reserve is een spectaculaire wildreservaat gelegen in de buurt van Mosselbaai, Zuid-Afrika. Het reservaat beslaat meer dan 4.200 hectare en biedt een unieke en onvergetelijke ervaring aan bezoekers die willen genieten van de prachtige flora en fauna van Afrika.

Het reservaat is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, neushoorns, buffels, giraffen, zebra’s en nog veel meer. Bezoekers kunnen genieten van spannende game drives en begeleide wandelingen onder leiding van ervaren gidsen die inzicht geven in het gedrag van de dieren en hun natuurlijke omgeving.

In aanvulling op de wildobservatie biedt Botlierskop Game Reserve ook tal van andere activiteiten en faciliteiten. Bezoekers kunnen genieten van paardrijden, vogels kijken, kanoën, vissen en zelfs een spa en wellness-centrum waar gasten kunnen ontspannen en genieten van massages en andere behandelingen.

Het reservaat beschikt ook over verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder luxe tenten en lodges die voorzien zijn van alle moderne faciliteiten en comfort. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van het reservaat, waar lokale gerechten worden geserveerd en de ingrediënten afkomstig zijn van lokale producenten.

Botlierskop Private Game Reserve is een must-visit-bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die willen genieten van de ongerepte schoonheid van Afrika en zijn wilde dieren. Het reservaat biedt een breed scala aan activiteiten, accommodatiemogelijkheden en faciliteiten, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is om de prachtige regio te verkennen.

Kamer bij Parker Cottage in Kaapstad