Africamps at White Elephant

Geniet van een AfriCamps glamping at White Elephant

Africamps at White Elephant

AfriCamps at White Elephant Safaris in Pongola Game Reserve, KwaZulu-Natal is de perfecte bestemming voor een self-catering familie-uitje waar safari’s te land en te water met gids die vertrekken vanuit het kamp de hoogtepunten van je verblijf zijn.

Pongola Game Reserve is het op één na oudste privéreservaat ter wereld en het oudste in Afrika, dat dateert uit 1894. Hier, aan de oever van het 15000 hectare grote Jozini meer en aan de voet van het majestueuze Lebombo gebergte vind je 12 volledig ingerichte AfriCamps tenten.

Geniet van een AfriCamps glamping terwijl je alle sensaties ervaart van een gevestigd privé wildreservaat waar buffels, olifanten, neushoorns, luipaarden, hyena’s, giraffen, gnoes, zebra’s, wrattenzwijnen, 12 verschillende antilopesoorten en meer dan 350 vogelsoorten over de vlakten zwerven en de lucht sieren. De af en toe opspattende nijlpaarden, krokodillen en tijgervissen in Lake Jozini zorgen voor een spannende safari-ervaring op het water. Safari’s, begeleide bush-wandelingen, tijgervissen op het Jozini meer en zonsondergangen bij het zwembad zijn enkele van de must-dos tijdens uw verblijf. Breng een dag door in het leven van een neushoorn- en olifantenonderzoeker en ontdek alle mysteries van deze majestueuze, maar kwetsbare dieren. De ervaringen in dit kamp zijn zowel spannend als leerzaam en geven bezoekers een inzichtelijke kijk op natuurbehoud.

Om je dag af te sluiten, geniet je van de Afrikaanse zonsondergang vanuit je hout gestookte hot tub buiten en als je geluk hebt, komen er antilopen op bezoek die tussen de tenten lopen.

white-elephant-tent2