Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Africamps at Hoedspruit

Hoedspruit is de safari-hoofdstad van Zuid-Afrika.

Africamps at Hoedspruit

AfriCamps at Hoedspruit biedt een prachtige glamping-ervaring met 11 boutique tenten rondom een rustige dam. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht en het vogelgezang vanuit uw houtgestookte hot tub of braaiplaats aan het water. De dam is de thuisbasis van diverse dieren, zoals zebra’s, kudu’s, waterbokken en bushbokken, en is perfect voor fanatieke vogelaars. Vissen op karpers van meer dan 10 kg, baars, brasem en barbeel is hier mogelijk, maar het behoud van onze vissen is belangrijk. Ons gezinsvriendelijke kamp biedt ook een betaalbare Lowveld-safari.

Een van de hoogtepunten van uw verblijf is een van onze 8 begeleide game drives, waarbij u kunt kiezen tussen tours naar het Kruger National Park, nabijgelegen privé wildreservaten, de Panorama Route, de Blyde River Canyon, een sunset game drive, een begeleide natuurwandeling of een lokale dorpstour inclusief traditionele lokale gerechten.

Hoedspruit is de safari-hoofdstad van Zuid-Afrika, dankzij de perfecte ligging vlakbij het Kruger National Park en enkele van de bekendste privé-wildreservaten van het land, waar u de Big 5 kunt spotten. Het gebied staat ook bekend om de adembenemende landschappen en het culturele erfgoed van de Panoramaroute. Deze route biedt u de mooiste uitzichten en vergezichten, watervallen en natuurwonderen van het Zuid-Afrikaanse Lowveld. Op de route liggen onder andere Graskop Gorge, Pinnacle Rock, God’s Window, Wonder View, Bourke’s Luck Potholes, Three Rondavels en Blyde River Canyon. U kunt ook diverse watervallen bezoeken, zoals Lone Creek Falls, Bridal Veil Falls, Sabie Falls, Forest Falls, Mac Mac Pools, Mac Mac Falls, Berlin Falls en Lisbon Falls.

 

En vergeet niet van het beste weer van Zuid-Afrika te genieten! Van december tot februari kan de temperatuur oplopen tot 40°C en in de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur 24°C. Bent u klaar om te genieten van een safari in Limpopo, terwijl u van de Afrikaanse zon geniet? Boek dan bij ons uw verblijf bij AfriCamps at Hoedspruit.

Glampen in Hoedspruit