Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Afrika reizen op maat

Een Afrika reis op maat wordt volledig naar uw wensen samengesteld, we kunnen ook rekening houden met speciale wensen zoals:

Waarschijnlijk zullen wij u verrassen met iets waar u zelf niet eens aan had gedacht…

Daar besteden wij alle aandacht (en veel tijd) aan, voor een eerlijke prijs.
Dus géén standaard reisvoorstellen en een duidelijk overzicht van de kosten.

Heeft u dus geen zin om uren achter de computer te zitten, wilt u een afrika reis op maat die aansluit op úw wensen en van A tot Z top geregeld wordt, met uitgebreide informatie ruim voordat u vertrekt?
Dan is een maatwerkreis van Afrikaya de juiste keuze.

De werkwijze van Afrikaya Tours

1inventarisatie: u belt ons of stuurt een email met uw wensen en ideeën naar ons op, eventueel op basis van een van de voorbeeldroutes of inspiratiepagina’s op onze website, waarna wij contact met u zullen opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
U kunt aangeven hoe u wilt communiceren: via email, telefoon of in een persoonlijk gesprek. Dat kan bij u thuis, bij ons, maar ook ergens anders…

2uitgewerkt aanbod: wij sturen het voorstel zo spoedig mogelijk per mail op: route, vervoer, namen van accommodaties, indien gewenst excursies en de vluchtgegevens. Wij vermelden exact wat inclusief en exclusief is en geven opties waar u nog uit kunt kiezen.

3U kunt reageren op dit voorstel, wij passen het desgewenst aan, zodat de reis ook echt precies wordt zoals u wilt.

4boeken: Als u besluit het uitgewerkte aanbod te boeken, sturen wij u een factuur voor de aanbetaling van 25%. Dan kunnen wij alles definitief vastleggen en eventueel ook tickets boeken.

5u krijgt circa 5 weken voor vertrek een zeer uitgebreide reismap met alle reisbescheiden en informatie die u nodig zou kunnen hebben, zoals o.a. de recente staat van de wegen, mooiste routes, kilometers en reistijd, goede restaurants/lunchplekken of mogelijke (extra) excursies en achtergronden van de landen waarin u reist.