Betrouwbaar

SGR aangesloten

Eerlijk reizen

Fair Trade Tourism

+31 (0)6 15 63 88 64

Kantoor Nederland

Pemba - Mafia - Fanjove

Voor een strandverblijf na uw safari of voor een onvergetelijke huwelijksreis

Pemba, Mafia & Fanjove

Pemba Island ligt 40 kilometer boven Zanzibar en is in tegenstelling tot Zanzibar een heuvelachtig, zeer vruchtbaar en bovenal groen eiland. Rondom het eiland vindt u tal van kleinere eilandjes, spectaculaire koraalriffen en een prachtige azuurblauwe zee. De kustlijn bestaat voornamelijk uit mangrovebossen en zo nu en dan een verlaten zandstrand. Slechts 1% van alle toeristen die naar Zanzibar reizen bezoekt Pemba Island. Pemba Island is vergeleken met Zanzibar minder toeristisch, beter om te duiken, maar duurder.

Mafia Island ligt ten zuiden van Zanzibar en is vooral van oktober tot februari favoriet bij duikers en snorkelaars. Dan migreren groepen walvishaaien en roggen langs de reefs rondom Mafia Island. Het beschermde Mafia Island Marine Park herbergt koraalriffen waar ook zeeschildpadden voorkomen. Mafia Island is veel minder toeristisch dan Zanzibar, maar ook duurder.
Ten zuiden van Mafia Island ligt het zeer exclusieve privé-eiland Fanjove eiland. Met 11 km beschermd koraalrif, schildpadden en dolfijnen, walvissen, duizenden vogels,… De ultieme ‘alleen op de wereld’ bucket list bestemming, met volop comfort en luxe om te relaxen!